Misiunea Ozon

Home / Misiunea Ozon

Misiunea Ozon Corner

Dezvoltarea Personala

Suntem alaturi de dvs in procesul dificil de descoperire personala si de atingere a unui nivel superior de gestionare a resurselor personale, a starilor emotionale si a problemelor cu care se confrunta angajatii.

Astazi, in organizatii, exigentele sunt foarte mari, dead-line-urile sunt foarte numeroase, cumulul de functii si de sarcini depasesc limita indeplinirii lor cu succes, astfel ca tensiunile incep sa cresca foarte mult, gestionarea propriilor abilitati nu mai poate fi realizata cu succes si eficienta activitatii profesionale are de suferit. Consecinta o reprezinta situatiile in care angajatul este atat de ocupat de slujba, incat nici nu mai reuseste sa se relaxeze. Simte cum, putin cate putin, il cuprinde o stare de anxietate si de incordare.

Chiar si propriile conflicte interioare nesolutionate, agresivitatea, sentimentele de inferioritate, dorinta de a fi apreciat sau de a avansa in cariera cu orice pret, etc. declanseaza conflicte in organizatii, pot duce la scaderea eficientei in munca si la o comunicare deficitara in interiorul echipei.

Propunem astfel un program de dezvoltare personala si asistare a angajatilor care cuprinde servicii de consiliere, psihoterapie si coaching pentru acestia. Specialistul care acorda aceste servicii este un psiholog-psihoterapeut cu experienta in lucrul cu angajatii din organizatii. El va functiona ca un ghid in procesul de autodescoperiere, insanatosire, implinire personala si functionare optima in conditiile existente in compania pentru care lucreaza.

Cui se adreseaza programul?

Angajatilor care simt ca nu reusesc sa utilizeze potentialul lor asa cum si-ar dori sau care doresc sa se dezvolte; managerilor si profesionistilor care au nevoie sa cunoasca mai bine oamenii pe care ii coordoneaza, sa dobandeasca abilitati de comunicare, mediere, negociere, decizie, organizare, etc ; celor care doresc sa-si dezvolte creativitatea, sa comunice si sa relationeze mai bine cu colegii si sefii, sa-si imbunatateasca performantele profesionale sau doar sa traiasca mai bine viata profesionala.

Ce este consilierea?

Consilierea se concentreaza pe aspecte privind autocunoasterea si dezvoltarea optima a resurselor proprii. Se adreseaza in special persoanelor sanatoase aflate in dificultate sau celor care vor sa-si imbunatateasca relatiile cu ceilalti. Consilierul il ajuta pe client sa controleze o situatie de criza si il asista in gasirea unei solutii la problema cu care se confrunta.

Ce este psihoterapia?

Psihoterapia vizeaza tranzitia de la o stare disfunctionala la o stare functionala. Relatia psihoterapeut-client este utilizata sistematic in scopul producerii unor modificari pozitive in modul de a gindi, a simti si a se comporta al unui individ.