Despre noi

Home / Despre noi

Bun venit la Clinica Ozon

Tu poti deveni regizorul propriei tale vieti, dar pentru aceasta e necesar sa cunosti actorii si scenariul filmului interior!

Traiesti in accord cu tine sau dupa deviza Fake it till you make it? Cunoaste-te asa cum esti si afla cum sa-ti folosesti calitatile, talentele si energia pentru a invinge dificultatile, slabiciunea si frica.

O personalitate libera si nealterata este un drum sigur catre liniste interioara si fericire. Lasa deoparte influentele bune sau rele din jur si invata sa te iubesti si sa te intelegi cu adevarat.

Elibereaza-te de tot ce-ti consuma energia: frica, gandurile negative, conformismul, neputinta, amanarea. Invata cum sa recunosti si sa inlaturi aceste obstacole, dar si ce sa pui in locul lor.

Invata cum sa exprimi fata de ceilalti emotii negative dar si pozitive, invata sa construiesti relatii autentice, de durata in acord cu propria ta personalitate.

Exploreaza-ti propria feminitate/masculinitate dar si masculinitatea/feminitatea interioara (animus/anima) si vei afla astfel care este patternul tau de relatie.

Te-ai gandit vreodata care este visul tau personal. Poti afla modalitati de cautare in propria interioritate a misiunii tale.

Specialistii clinicii Ozon te invita la un process de autodescoperire in care vei pune in aplicare dorintele pe care le tot amani. Vei avea ocazia sa te reconectezi cu propriile resurse interioare, sa inveti tehnici de autoevolutie si sa te armonizezi pentru a face fata incercarilor.

Iti mai amintesti care era povestea ta preferata, personajul care-ti placea cel mai mult? Acel personaj pe care il invocai ca raspundeai la intrebarea ‘Ce ai vrea sa fii cand o sa fii mare?’ Aceasta calatorie in amintirile copilariei o sa iti spuna multe despre tine.

Te-ai gandit vreodata de exemplu, ce anume din interiorul tau te indeamna sa actionezi intr-un fel sau altul, de ce ajungi sa repeti aceleasi greseli, de ce intri in acelasi tip de conflicte sau de ce nu poti sa treci peste aceleasi obstacole? Te asteptam sa participi la experiente care te vor ajuta sa-ti descoperi acele piedici interioare care stau in calea starii tale de bine.